

AGENDA: Executive Steering Committee

MEETING DATE: May 22, 2020

MEETING TIME: 1:00 – 2:30 PM

LOCATION: Zoom: <u>https://us02web.zoom.us/j/87255460256?pwd=MDdjQS9jYW1rcjI1b0RqQ</u> <u>0d1eWo2QT09</u> Password: 278011

> Call in: +1-253-215-8782 Webinar ID: 872 5546 0256 Password: 278011

 EXECUTIVE
 ESC Chair: Alando Simpson, Vice Chair, Oregon Transportation

 STEERING
 Commission

 COMMITTEE
 Facilitator: Dr. Steven Holt

 MEMBERS:
 Mayor Ted Wheeler, City of Portland

 Leah Horner, Office of Governor Brown
 President Lynn Peterson, Metro

 Commissioner Chloe Eudaly, City of Portland

Commissioner Jessica Vega Pederson, Multnomah County Brendan Finn, ODOT Doug Kelsey, Tri-Met Jana Jarvis, Oregon Trucking Assoc. Julia Brim-Edwards, Portland Public Schools Winta Yohannes, Albina Vision Trust

Nate McCoy, National Association of Minority Contractors

Robert Camarillo, Oregon Building Trades

Marlon Holmes, N/NE Housing Strategy

Dr. Ebony Amato, N/NE Community Development Initiative Bryson Davis, Williams & Russell Project

Time	Duration	Торіс	Lead
1:00 PM	5 min	Welcome & Agenda Review	Dr. Holt
1:05	25 min	Introductions	Dr. Holt
1:30	5 min	Principles of Agreement	Dr. Holt Ericka Warren

Time	Duration	Торіс	Lead
1:35	10 min	 Project Overview Background / History Community Engagement Timeline 	Megan Channell, ODOT Rose Quarter Project Director April deLeon-Galloway, ODOT Rose Quarter Public Involvement and Communications Lead
1:45	30 min	Values DiscussionValues DocumentLetter of Agreement	Dr. Holt ESC Members
2:15	5 min	Introduce ESC Charter / Governance	Dr. Holt
2:20	5 min	Public Comment	Dr. Holt
2:25	5 min	Next StepsNext meeting(s)	Dr. Holt
2:30		Adjourn	

Written comments may be submitted by emailing info@i5rosequarter.org with "**ESC Public Comment**" in the subject line. Comments received by 11 AM the day before the meeting will be shared with the committee in advance. All written comments received will be added into the meeting record.

If you wish to attend the meeting but cannot attend by phone or computer, please contact the Project team at 503-470-3127 at least 24 hours before the meeting time

For ADA (Americans with Disabilities Act) or Civil Rights Title VI accommodations, translation/interpretation services, or more information call 503-731-4128, TTY 800-735- 2900 or Oregon Relay Service 7-1-1.

¿Habla usted español? Podemos proporcionar la información de esta publicación en español, por favor llame al 503-731-4128.