

AGENDA: Executive Steering Committee

MEETING DATE: March 22, 2021

MEETING TIME: 3:00 - 5:30 PM

LOCATION: Zoom and call-in (see Project website at

https://www.i5rosequarter.org/get-involved/events)

EXECUTIVE STEERING COMMITTEE

MEMBERS:

ESC Chair: Alando Simpson, Vice Chair, Oregon Transportation

Commission

Facilitators: Dr. Steven Holt and Ericka Warren, Try Excellence LLC

Kristen Sheeran, Office of Governor Brown

President Lynn Peterson, Metro

Brendan Finn, Oregon Department of Transportation

Steve Witter, TriMet

Jana Jarvis, Oregon Trucking Associations Julia Brim-Edwards, Portland Public Schools

Nate McCoy, National Association of Minority Contractors

Robert Camarillo, Oregon Building Trades Marlon Holmes, N/NE Housing Strategy

Dr. Ebony Amato, N/NE Community Development Initiative

Bryson Davis, Williams & Russell Project

Time	Duration	Topic
3:00 PM	5 min	Welcome, Introductions, Values, Principles of Agreement
3:05	5 min	Public Comment
3:10	50 min	Project Update (Information/Discussion)
		 Committee Updates: COAC and HAAB I-5 Mainline Design Overview Air Quality Recap
4:00	20 min	Urban Mobility Office Update
4:20	10 min	Portland Public Schools Update (Information/Discussion)
4:30	55 min	Independent Highway Cover Assessment (Information/Discussion) Work Session #1 Recap (Community input) Preliminary Framework Concept Opportunities

Time	Duration	Topic
5:25	5 min	Next Steps / Adjourn (Information)

Written or verbal comments may be submitted by emailing info@i5rosequarter.org with "ESC Public Comment" in the subject line or calling 503-470-3127 and stating "ESC Public Comment" in the message. Comments received by 11 AM the business day before the meeting (currently a Friday) will be shared with the committee in advance. All written and voice recorded comments received will be added into the meeting record.

All Project committee meetings are open to the public. If you wish to attend a virtual meeting but cannot attend by phone or computer or you require language accommodation, please contact the Project team at 503-470-3127 at least 48 hours in advance of the meeting time

For ADA (Americans with Disabilities Act) or Civil Rights Title VI accommodations, translation/interpretation services, or more information call 503-731-4128 or Oregon Relay Service 7-1-1.

¿Habla usted español? Podemos proporcionar la información de esta publicación en español, por favor llame al 503-731-4128.