

AGENDA: DISADVANTAGED BUSINESS ENTERPRISE & ON THE JOB TRAINING (DBE/OJT) COMMUNITY OVERSIGHT ADVISORY COMMITTEE

Working Dinner

MEETING DATE: December 16, 2021

MEETING TIME: 4:00 PM TO 6:00 PM

LOCATION: Zoom and call-in (see Project website at

https://www.i5rosequarter.org/get-involved/events)

ATTENDEES: COAC Members

Michael Burch, Bob Carroll, Katrina Cloud, Art Cortez, Lee Fleming, Stephen Green, Pastor Matt Hennessee, Twauna Hennessee, Joe McFerrin, Kenechi Onyeagusi, James Posey, and Felicia Tripp

Folsom.

PRESENTERS & FACILITATORS

Hamilton Sundt a Joint Venture in association with Raimore

Bill Bruce, Briana De Kalb, Jeff Moreland, Terrence Hayes and Matt

O'Connell

ODOT/Owner's Representative

Johnell Bell, Megan Channell, Amber Ontiveros, and Corinne

Villavaso

| Time | Duration | Topic | Lead |
|---------|----------|---|-----------------------|
| 4:00 PM | 5 Mins | Welcome, Meeting Platform and Ground Rules | Johnell |
| 4:05 PM | 5 Mins | Overview COAC September 16 th Meeting Summary Notes | Johnell |
| 4:10 PM | 10 Mins | Project Updates 1. Project Committee updates | Megan |
| 4:20 PM | 20 Mins | ODOT's Action on Social Equity | Maria /David (OCR) |
| 4:40 PM | 30 Mins | Community Matrix Part 12- COAC Recommendations on Diversity Plan | CM/GC JV Team/COAC |
| 5:10 PM | 20 Mins | COAC Breakout Sessions | CM/GC JV Team/COAC |
| 5:30 PM | 20 Mins | COAC Report Outs | COAC Leads |
| 5:50 PM | 5 Mins | Public Comments | Public |
| 5:55 PM | 5 Mins | Next Steps and Conclusion | All |
| 6:00 PM | 0 Mins | Adjournment | Johnell |

Disclaimer: Currently, **The Diversity Plan** is a working draft and is not available for public access and media use. The final Diversity Plan is scheduled to be released to the public during the 1st Quarter of 2022.

Written or verbal comments may be submitted by emailing info@i5rosequarter.org with "COAC Public Comment" in the subject line or calling 503-470-3127 and stating "COAC Public Comment" in the message. Comments received by 11 a.m. the day before the meeting will be shared with the committee in advance. All written and voice recorded comments received will be added into the meeting record.

All Project committee meetings are open to the public. If you wish to attend a virtual meeting but cannot attend by phone or computer, or require language accommodations, please contact the Project team at 503-470-3127 at least 48 hours in advance of the meeting.

For ADA (Americans with Disabilities Act) or Civil Rights Title VI accommodations, translation services, interpretation services or more information, call 503-731-4128, TTY 800-735- 2900 or Oregon Relay Service 7-1-1.

¿Habla usted español? Podemos proporcionar la información de esta publicación en español, por favor llame al 503-731-4128.