

## **AGENDA: Historic Albina Advisory Board Meeting**

MEETING DATE: January 18, 2022

MEETING TIME: 4:00 - 6:30 PM

LOCATION: Zoom and call-in (see project website at https://www.i5rosequarter.org/get-

involved/events)

COMMITTEE MEMBERS:

Facilitator: Ericka Warren, Try Excellence, LLC

Dr. Ebony Amato Leslie Goodlow

Sprinavasa Brown Estelle Love Lavespere

Andrew Campbell Kevin Modica
Andrew Clarke Dr. Carlos Richard

Bryson Davis Carl Talton
Keith Edwards John Washington

Sharon Gary-Smith

Time	Duration	Topic
4:00 PM	5 min	Welcome / Introduction / Agenda review
4:05	10 min	Public Comment
4:15	15 min	Project Updates (Information)
		Director's Update
		Response to prior HAAB questions
4:30	40 min	ODOT's Action on Social Equity (Information)
5:10	40 min	Youth Engagement Opportunity (Information)
5:50	35 min	Performance Measures Continued (Information)
6:25	5 min	Next Steps / Adjourn

Written or verbal comments may be submitted by emailing info@i5rosequarter.org with "HAAB Meeting Public Comment" in the subject line or calling 503-470-3127 and stating "HAAB Public Comment" in the message. Comments received by 11 AM the business day before the meeting (currently a Monday) will be shared with the board in advance. All written and voice recorded comments received will be added into the meeting record.

All project committee meetings are open to the public. If you wish to attend a virtual meeting but cannot attend by phone or computer or you require language accommodation, please contact the project team at 503-470-3127 at least 48 hours in advance of the meeting time

For ADA (Americans with Disabilities Act) or Civil Rights Title VI accommodations, translation/interpretation services, or more information call 503-731-4128 or Oregon Relay Service 7-1-1.

¿Habla usted español? Podemos proporcionar la información de esta publicación en español, por favor llame al 503-731-4128.