

## AGENDA: HISTORIC ALBINA ADVISORY BOARD

MEETING DATE: June 21, 2022

MEETING TIME: 4:00 PM TO 6:05 PM

LOCATION: Zoom and call-in (see project website at

https://www.i5rosequarter.org/community/events-meetings.aspx)

FACILITATOR: Ericka Warren, Try Excellence, LLC

BOARD MEMBERS: Dr. Ebony Amato, Sprinavasa Brown, Andrew Campbell, Andrew Clarke, Bryson

Davis, Keith Edwards, Sharon Gary-Smith, Leslie Goodlow, Estelle Love Lavespere, Kevin Modica, Dr. Carlos Richard, Carl Talton, John Washington

## **AGENDA TOPICS**

TIME	DURATION	TOPIC	LEAD
4:00 PM	5 mins	Welcome / Introductions / Agenda Review	Ericka Warren
4:05 PM	10 mins	Public Comment	Ericka Warren
4:15 PM	20 mins	Project Updates	Megan Channell
4:35	10 mins	IGA Letter of Support (Recommendation)	Ericka Warren
4:45 PM	30 mins	Design Survey results and recommendations (Recommendation)	James McGrath and Ericka Warren
5:15 PM	45 mins	Urban Design Team update (Information)	James McGrath
6:00 PM	5 mins	Next Steps /Adjourn	Ericka Warren

Written or verbal comments may be submitted by emailing <u>i5RoseQuarter@odot.oregon.gov</u> with "HAAB Public Comment" in the subject line or calling 503-470-3127 and stating "HAAB Public Comment" in the message. Comments received by 11 AM the day before the meeting will be shared with the committee in advance. All written and voice recorded comments received will be added into the meeting record.

All Project committee meetings are open to the public. If you wish to attend a virtual meeting but cannot attend by phone or computer, or require language accommodations, please contact the Project team at 503-470-3127 at least 48 hours in advance of the meeting.

For ADA (Americans with Disabilities Act) or Civil Rights Title VI accommodations, translation services, interpretation services or more information, call 503-731-4128, TTY 800-735-2900 or Oregon Relay Service 7-1-1.

¿Habla usted español? Podemos proporcionar la información de esta publicación en español, por favor llame al 503-731-4128

